Antinniemen Asukasyhdistys

Valkeakoskella toimiva asukasyhdistys

Antinniemen asukasyhdistyksen mielipidetiedustelu 2014

Jätä kommentti

Yhdistyksen tarkoituksena on olla Antinniemen kaupunginosan asukkaiden yhdysside.

Tarkoituksena on toimia kanavana vaikutettaessa asumisviihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Valvotaan myös asukkaiden ja alueella kiinteää omaisuutta omistajien etuja heitä koskevissa sekä yleisessä käytössä olevien maan ja vesialueiden käyttöön liittyvissä asioissa.

 Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys valmistelee ja esittää viranomaisille ehdotuksia sekä kannanottoja niin kaavoitusta, rakentamista, katuja, liikennettä, vesi- ja jätehuoltoa, puistoja ja muita yleisessä käytössä olevia maa-alueita kuin myös aluetta ympäröivän Lotilanjärven käyttöä ja suojelua koskevissa asioissa, toimeenpanee keskustelutilaisuuksia, harjoittaa neuvontatyötä sekä kehittää ja ottaa käyttöön muita vastaavanlaisia yhdistyksen tarkoitusta tukevia toimintoja.

 Asukasyhdistys järjestää myös erilaisia tilaisuuksia, joissa yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus tutustua naapurustossa asuviin.

 Asukasyhdistys perustettiin yllä mainittua tarkoitusta varten v. 2007. Nyt tämän hetkinen hallitus haluaisi jäsenistöltä mielipiteitä, ehdotuksia, ”risuja ja ruusuja” yhdistyksen toiminnasta.

 

Täytä joka kotiin lähetetty/jaettu kysely ja palaute se sihteerille (Annu Arola, Antinniementie 52) 08.06. mennessä. Voit vastata myös nimettömänä.

Hallitus toivoo aktiivista vastausintoa!

 

Iloista kesän odotusta!

 

Kynä ja lehtiö

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s