Antinniemen Asukasyhdistys

Valkeakoskella toimiva asukasyhdistys

Kotisivujen tilastotietoa

Jätä kommentti

Asukasyhdistyksen kotisivut otettiin käyttöön helmikuussa v. 2013.

Kotisivut rakennettiin wordpress.com –  palveluntarjoajan rungolle. Kotisivuille olisi saatavissa erilaisia lisäpalveluja, joilla voitaisiin elävöittää sivujen sisältöä, mutta lisäpalvelut ovat aina maksullisia, eikä asukasyhdistyksen hallitus ole halunnut lisäkustannuksia toiminnalle.

Seuraavassa on hieman tilastotietoa kotisivujen käytöstä.

Kaiken kaikkiaan helmikuusta v. 2013 lähtien on sivuillamme käyty 4809 kertaa ja v. 2014 oli käyntejä 2834.  Hienoista nousua käyntimäärässä on havaittavissa, mutta lisäys selittynee sillä, että v. 2014 Kulman Kuulumiset 1 ja 2 julkaistiin kotisivuilla.

Suurin määrä käyntejä päivässä on 111 ja se saavutettiin 08.12.2014. Eniten käyntejä/viikko oli v. 2014 joulukuussa 189, heinäkuussa 147, elokuussa 123 ja syyskuussa 102.

Päivät, jolloin eniten luetaan kotisivuja, ovat tiistai ja lauantai.

Artekkeleita on julkaistu kotisivuilla alusta asti 56 kpl ja v. 2014 uusia artikkeleita oli 26 kpl. Suosituinpien artikkeleiden kärki on: Kulman Kuulumiset, Asukasyhdistys, Yhteystiedot, Myydään/Ostetaan/Vuokrataan, Historian havinaa.

Kotisivujen artikkeleihin ei ole kahden vuoden aikana tullut sivuille kuin YKSI kommentti.  Kotisivut ovat kaikkien jäsenten käytettävissä ja olisi toivottavaakin, että jäsenistöltä tulisi eri aiheisia artikkeleita ja näin voisimme elävöittää kotisivujen sisältöä. Kuvia, tarinoita, historiaa, harrastusjuttuja jne.

Kotisivujen tilastoista selviää yksi erittäin mielenkiintoinen, ehkäpä uskomatonkin asia.  Kotisivuja luetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Vahingossa vai tarkoituksella?!? Kotisivuilla on käyty 17:stä maasta Suomen lisäksi! Varsinkin USAssa ja Ruotsissa on erityisen paljon kotisivujemme lukijoita.

 

Tilasto kuukaudet ja vuodet alusta 2013 asti

 

Tilasto keskiarvo per päivä 2014

 

Käynnit kotisivuilla maittain v. 2014

 

Teksti: kotisivujen ylläpitäjä, asukasyhdistyksen sihteeri Annu Arola

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s