Antinniemen Asukasyhdistys

Valkeakoskella toimiva asukasyhdistys

Valkeakosken kirjaston musiikkiosaston avajaiset

Jätä kommentti

Aika:  keskiviikkona 28.01.2015 klo 17.00

Paikka: Valkeakosken pääkirjasto
Duo Tervaniemi esiintyy sekä aikuisille että lapsille:
Superkeikka klo 17:00 (lapsille)

Superkeikka lapsille

Superkeikka lapsille

Duo Tervaniemi klo 18:00 (aikuisille)

 

 

Tapahtuman avaa kirjastotoimenjohtaja Leena Toivonen.
Avajaisissa on esillä myös pieni näyttely 55 vuotta täyttävän musiikkiosaston historiasta. Vuonna 1960 perustettu musiikkiosasto toimi vuosina 1988-2014 musiikkiopiston yhteydessä ja on nyt palannut pääkirjastoon.

 

Musiikkikirjasto palaa pääkirjastoon:

”Valtakadulla toimintansa 1.11.2014 lopettaneen musiikkikirjaston aineisto siirtyy syksyn aikana pääkirjastoon. Musiikkiosastolta varattu aineisto noudetaan marraskuusta lähtien pääkirjastosta. Koko musiikkiosaston kokoelma ja henkilökunta palvelee pääkirjastossa 1.1.2015 alkaen.

Musiikkiaineisto sijoitetaan kirjastoon perustetulle AV-alueelle, jolle tulee musiikkiaineiston lisäksi elokuvat, äänikirjat ja pelit. Tällä hetkellä pääkirjastosta löytyvät musiikkiosaston kirjat, blu-ray- ja DVD-levyt, sekä jonkin verran CD-levyjä ja nuotteja. Musiikkilehdet tulevat luettavaksi lehtilukusaliin, lasten musiikki löytyy jo lastenosastolta ja joulumusiikki aikuisten osaston jouluhyllystä. Osa musiikin laajasta aineistokokoelmasta sijoitetaan kirjaston varastoon.

Muutto toteutetaan vähitellen eli aineistoa siirtyy koko ajan lainattavaksi pääkirjastoon. Siirretty aineisto näkyy pääosin kirjaston PIKI-aineistotietokannassa pääkirjaston musiikkiosaston kokoelmana. Kaikki aineisto, jonka tietokannan mukaan pitäisi olla hyllyssä, ei kuitenkaan välttämättä ole heti saatavilla vaan saattaa olla vielä muuttolaatikoissa. Pyrimme tuomaan aineiston saataville mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestä!

Muutto aiheuttaa myös muun aineiston sijoittelussa muutoksia. Valitamme tilannetta. Henkilökunta on aina valmis opastamaan.”

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s